Corona maatregelen

Graag informeren wij je over de genomen Corona maatregelen vanuit het RIVM en welke maatregelen Stadsbeheer heeft genomen om de kwaliteit en continuïteit te waarborgen. 

Om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en relaties zoveel mogelijk te waarborgen en verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken, heeft Stadsbeheer besloten om vanaf 13 maart alle medewerkers thuis te laten werken. Contact met onze klanten wordt waar mogelijk virtueel gefaciliteerd. Vanuit huis kunnen wij onze klanten net zo goed bedienen als vanaf kantoor.

Deze maatregelen zijn genomen naar aanleiding van de aanvullende maatregelen die op 12 maart door premier Rutte en het RIVM zijn aangekondigd. Stadsbeheer heeft sinds de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) in Nederland diverse maatregelen getroffen om de gezondheid van haar medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen.

Alle kennis is gebundeld en processen en technologieën zijn zodanig ingericht dat we de continuïteit van onze dienstverlening ononderbroken kunnen uitvoeren in deze uitzonderlijke situatie. Uiteraard blijven onze productiviteit en service op hoog niveau, zoals je van ons gewend bent. Onze medewerkers blijven in nauw digitaal contact onderling, en met klanten om dit te borgen.

Onze voorkeur gaat uit naar persoonlijk contact met klanten en relaties. Echter, omwille van ieders gezondheid en veiligheid, zien we het vermijden van fysiek contact als absoluut noodzakelijk. Om die reden vinden werkzaamheden en vergaderingen in basis alleen virtueel plaats tot in ieder geval 28 april.

Wij zijn te bereiken via onze reguliere communicatiekanalen:

Stadsbeheer is van mening dat deze maatregelen de verspreiding van COVID-19 helpen verminderen. Wij hebben daarom ook groot respect voor de overheid die deze besluiten hebben moeten nemen en Stadsbeheer ondersteunt waar dat mogelijk is. Heb je vragen of kunnen wij je helpen vanuit onze dienstverlening? Wij horen het graag. Wij wensen allen een goede gezondheid toe en hopen jullie snel weer te ontmoeten!