Even voorstellen

Wat is je functie?Andrea Vermeulen

Mijn functie is implementatie adviseur, wat ook vaak gewoon consultant wordt genoemd.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor was ik consultant bij een adviesbureau dat actief is op het gebied van IT/Informatiemanagement bij woningcorporaties. Vanwege mijn ervaring als ERP consultant deed ik daar vooral projecten die raakvlakken hadden met die software, zoals test coördinator bij een grote implementatie of het aansturen van functioneel beheerders bij een woningcorporatie.

Klanten kunnen bij mij terecht voor…?

In mijn rol begeleid ik klanten die met LEEF gaan starten; ik geef o.a. trainingen en configureer de software. Daarnaast ondersteun ik klanten die al actief zijn met LEEF, bijvoorbeeld als een klant processen wil optimaliseren en daarbij LEEF ook slim in wil zetten.

Hoe heb je de eerste periode  bij Stadsbeheer ervaren?

Zoals altijd als je een nieuwe baan start waren de eerste dagen vol met nieuwe informatie. Heel leuk om nieuwe dingen te leren, maar wat vooral opviel was de prettige sfeer. Iedereen is erg behulpzaam en open. Heel fijn.

Waar kijk je naar uit de komende tijd?

Een aantal klanten leren kennen. Als implementatie adviseur geeft het contact met klanten, het samen toewerken naar een succesvolle implementatie, mij vooral veel energie. En natuurlijk kijk ik ernaar uit om de werkwijze van Stadsbeheer en al mijn collega’s goed te leren kennen.

Heb je vragen? Bel of mail gerust: avermeulen@stadsbeheer.com of 0618622591


Andrea Vermeulen

Consultant