Even voorstellen!

 

Harald en Feyzullah zijn beide gestart in januari dit jaar en stellen zich graag aan je voor. Lees hun verhaal hier.

 

Maak kennis met Harald. Hij is begonnen als accountmanager voor LEEF. 

Welke verantwoordelijkheden heb je?

Samen met onder andere Bart Prinsen ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van de klantenportefeuille voor onze VTH-applicatie LEEF.

Hoe heb je de eerste maand bij Stadsbeheer ervaren?

De eerste weken bij Stadsbeheer waren erg afwisselend, leerzaam maar bovenal heb ik het als een warm welkom ervaren. De focus ligt nu met name op kennismaken, kennis vergaren en sparren met het team sales en marketing. Het is een hecht team van doeners die het iedere dag beter willen doen dan gisteren.

Waar houd je je nu vooral mee bezig?

Vooral de eerste weken heb ik me actief bezig gehouden met de klantenoverdracht van PinkRoccade naar de nieuwe accountmanagers van Informatievoorziening. Uit de vele persoonlijke overdrachtsgesprekken met de PinkRoccade klanten zijn nu al meerdere kennismakingsgesprekken/demo’s voor LEEF ontstaan. Wat ik zelf voelde is dat je ook afscheid moest nemen van klanten die je zelf als vrienden ziet, dat is niet altijd eenvoudig. Verder sluit ik aan bij online demo’s van mijn collega’s Bart en Bob en maak ik langzamerhand kennis met de onze klanten. Het zijn soms grappige gesprekken met oud PinkRoccade klanten die dan ook weer Stadsbeheer klanten zijn, iets van ik ga je verlaten en ik ben ook je nieuwe contactpersoon.

Waar kijk je naar uit de komende tijd?

Ik merk dat door diverse omstandigheden er flink wat gemeentes nog niet weten met welke leverancier ze de aansluiting willen realiseren op het DSO (functioneel en technisch). En speelt de vraag of de huidige leverancier op tijd klaar is voor de Omgevingswet 1 januari 2022.

Dit jaar zal dus in het teken staan van kennismakingen met potentiële nieuwe klanten, het enthousiasmeren en overtuigen van de toegevoegde waarde van LEEF. Maar ook te vertellen over de organisatie die hier achter zit, want software bouwen en de implementatie blijft mensenwerk.

Ik kijk er naar uit om onze (potentiële) klanten in de toekomst te ontmoeten en dan op de ‘ouderwetse’ manier  weer een hand te mogen schudden. Tot die tijd sta ik samen met mijn collega’s van de Stadsbeheer digitaal voor jou klaar!

Weet mij te vinden en aarzel niet om contact met me op te nemen bij vragen of om nader kennis te maken.

Harald Steinmeijer - Accountmanager

Maak kennis met Feyzullah, hij is begonnen als ontwikkelaar. 

Wat is je functie?

Mijn functie is Oracle Webdeveloper, of beter gezegd een Junior Oracle Webdeveloper. Ik heb namelijk nog geen ervaring met Oracle, maar ik heb wel 5 jaar ervaring met Ruby on Rails en andere programmeertalen. De reden waarom ik bij Stadsbeheer werk terwijl ik niet de juiste programmeertalen ken is dat zij mij tóch de mogelijkheid aanbieden om nieuwe skills bij te leren bijvoorbeeld: programmeren met APEX Oracle. Maar in mijn ogen is mijn functie toch wel iets breder dan alleen het zijn van een programmeur. Mensen helpen door middel van mijn programeer skills is voor mij uiteindelijk het belangrijkste.

Welke verantwoordelijkheden heb je als ontwikkelaar?

Mijn verantwoordelijkheid bij Stadsbeheer is een glimlach toveren op de gezichten van de gebruikers in samenwerking met de klant. Voornamelijk houd ik mij bezig met de doorontwikkeling van LEEF. Dat zijn dus problemen oplossen binnen LEEF en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast vind ik ook dat ik de verantwoordelijkheid heb om mijzelf op het gebied van techniek door te ontwikkelen. Dit wil ik graag doen door het volgen van cursussen en natuurlijk ook door mee te kijken bij mijn collega’s.

Hoe heb je de eerste maanden bij Stadsbeheer ervaren?

In november heb ik een dagje meegelopen met team ontwikkeling en het was me al snel opgevallen dat het een team is met enthousiaste ontwikkelaars, dus mijn eerste indruk was zeer positief. Daarom was voor mij was de keuze snel gemaakt. 4 januari ben ik bij Stadsbeheer ingestroomd als Oracle Webdeveloper. Het is momenteel natuurlijk allemaal een beetje anders door corona, dus ik moet thuis achter mijn laptop mijn collega’s leren kennen, LEEF verkennen en ook cursussen volgen. Gelukkig heb ik collega’s die ik ieder moment een mailtje of een chat bericht kan sturen en staan klaar om mij te helpen.

Waar houd je je nu vooral mee bezig?

Momenteel ben ik LEEF aan het verkennen, leren hoe het werkt en ik probeer ook een aantal kleine problemen op te lossen. Naast het verkennen van LEEF ben ik het ook aan het testen, zo leer ik LEEF kennen en kunnen we de kleine foutjes in LEEF ontdekken en oplossen. Daarnaast volg ik cursussen voor PL/SQL en APEX Oracle. Ik heb de eerste cursus voor PL/SQL al achter de rug en hopelijk snel de rest ook.

Waar kijk je naar uit de komende tijd?

Om zo snel mogelijk volledig mee te draaien met de sprints en te werken aan LEEF. Ook kijk ik naar uit om de cursussen met succes te afronden en hopelijk er veel van te leren. Ik kijk er óók naar uit om nieuwe boeken te lezen en mezelf te ontwikkelen. Ik heb er zin in!

Feyzullah Balaban - Ontwikkelaar