Jerry de Lange

product specialist

“Ik werk al sinds 2009 bij Stadsbeheer en nog steeds is elke dag anders. Altijd nieuwe uitdagingen en nooit een saai moment. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier bij Stadsbeheer werk. Wat een mooie uitdaging is? Om samen met jou de vraagstukken die er rondom LEEF spelen aan te vliegen en te komen tot een antwoord of oplossing. Zo halen we het maximale uit LEEF en zorgen we ervoor dat LEEF jouw werkproces optimaal ondersteunt. En dat verveelt nooit!

Afspraken maken over hoe wij samenwerken, daar hou ik van. Deze afspraken leg ik vast in een Service Level Agreement, zodat voor jou en mij duidelijk is wat we van elkaar mogen verwachten. Ik vind het belangrijk te weten wat er bij jou in de organisatie LEEFt! Niet alleen op papier, ook persoonlijk en daarom kom ik 2 keer per jaar bij jou op bezoek om de kwaliteit van dienstverlening te bespreken. Het agendapunt ‘Wat LEEFt er?’ staat binnen deze gesprekken niet voor niets bovenaan de agenda. Vertel mij wat Stadsbeheer kan doen om jou nog beter te ondersteunen en ik zorg ervoor dat die informatie op de juiste plek binnen Stadsbeheer terecht komt.

Als ik niet aan het werk ben bij Stadsbeheer? Dan ben ik bezig plezier te beleven met mijn gezin. Mijn 2 stoere jongens zorgen altijd voor voldoende energie en activiteit in huis. Even helemaal niks, dan geniet ik van een uitje of etentje met mijn vrouw of vrienden, óf kijk ik een goede serie/film.”

Terug naar alle collega's