Werken bij Stadsbeheer

Vind je groei, innovatie en ontwikkeling in je werk en als persoon belangrijk? Zoek je een baan met veel uitdaging, verantwoordelijkheden én mogelijkheden voor innovatie? Wil je bij een organisatie werken waar je invloed hebt op het werkproces en waar je waarde levert voor zowel de klant als voor de organisatie zelf? Dan zit je goed bij Stadsbeheer.

Wij bieden je de ruimte en mogelijkheden om te groeien binnen jouw functie. Dat doen wij o.a. met het Young Professional Program. Bovendien bieden we je een pakket met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bekijk onze openstaande vacatures en reageer direct!

“Wat ik zo inspirerend vind aan werken bij Stadsbeheer, zijn de diverse klanten die ik regelmatig spreek en natuurlijk het kleine team met leuke collega’s. Ook vind ik het geweldig dat ik hier alle ruimte krijg om mijzelf als persoon en als professional te ontwikkelen.” – Roos Falkenburg, Marketeer & Officemanager.

Stadsbeheer BV is een zelfstandig onderdeel van PinkRoccade Local Government. Stadsbeheer ondersteunt gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten en ministeries met slimme softwareoplossingen op het gebied van VTH-processen.

Stagiairs (Zwolle)

Ontwikkel jezelf bij Stadsbeheer!

Heb je vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze HR consultant: Breggie Leijten.

Ben jij op zoek naar een stage met veel uitdaging? En wil jij ‘on the job’ leren van onze experts? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In onze dynamische organisatie is regelmatig ruimte voor leergierige stagiairs die zich willen ontwikkelen én een actieve bijdrage willen leveren aan de organisatie. Van gedreven software ontwikkelaars tot aan creatieve marketeers.

Op de website van pinkroccadelocalgovernment.nl vind je een aantal stageopdrachten. Word jij enthousiast van een van deze opdrachten of heb je een idee voor een eigen opdracht? We zijn erg benieuwd naar jouw motivatie en CV!