Werken bij Stadsbeheer

Vind je groei, innovatie en ontwikkeling in je werk en als persoon belangrijk? Zoek je een baan met veel uitdaging, verantwoordelijkheden én mogelijkheden voor innovatie? Wil je bij een organisatie werken waar je invloed hebt op het werkproces en waar je waarde levert voor zowel de klant als voor de organisatie zelf? Dan zit je goed bij Stadsbeheer.

Wij bieden je de ruimte en mogelijkheden om te groeien binnen jouw functie. Dat doen wij o.a. met het Young Professional Program. Bovendien bieden we je een pakket met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bekijk onze openstaande vacatures en reageer direct!

“Wat ik zo inspirerend vind aan werken bij Stadsbeheer, zijn de diverse klanten die ik regelmatig spreek en natuurlijk het kleine team met leuke collega’s. Ook vind ik het geweldig dat ik hier alle ruimte krijg om mijzelf als persoon en als professional te ontwikkelen.” – Roos Falkenburg, Marketeer & Officemanager (5 maanden in dienst).

Wij hebben een plek vrij:

Full Stack Oracle / APEX ontwikkelaar (full time)

In het Ontwikkelteam van Stadsbeheer bouw je mee aan nieuwe componenten voor LEEF, onze Oracle Apex applicatie. LEEF heeft als doel; optimale procesondersteuning bieden aan gemeenten en uitvoeringsinstanties bij de uitvoering van VTH-processen. Als team Ontwikkeling zijn wij continu bezig om LEEF te verbeteren en te voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en standaarden.

Je werkt samen met experts op het gebied van Oracle / Apex in een scrumteam. In samenwerking met onze adviseurs, productspecialisten en onze klanten, lever jij waarde voor zowel de klant als voor Stadsbeheer.

Wij:

◊ Bieden jou een opleidingsprogramma ‘on the job’
◊ Zorgen voor een gezellige informele werksetting in Zwolle met veel mogelijkheden voor eigen input
◊ Verschaffen jou een laptop, inclusief accessoires én een telefoon
◊ Voorzien in goede arbeidsvoorwaarden met een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen
◊ Geven de ruimte voor uitgebreide doorgroei- en carrièremogelijkheden binnen ons moederbedrijf TSS
◊ Organiseren jaarlijkse bedrijfsuitjes en iedere dag pauzes waarbij vaak gedart of airhockey wordt gespeeld

En dit is wat wij doen»»

Jij:

◊ Hebt een passie voor het vak van ontwikkelaar
◊ Bent analytisch, ondernemend, creatief  en communicatief sterk
◊ Zoekt samen met jouw team naar de beste oplossingen voor vraagstukken
◊ Bent niet bang om buiten je comfortzone te stappen en nieuw uitdagende opdrachten op te pakken
◊ Bent alert op kansen om onze klanten nog beter te bedienen
◊ Bent assertief en niet bang om je mening te geven of een idee te pitchen
◊ Kan de werkzaamheden qua hoeveelheid tijd en inspanning goed inschatten en geeft daar commitment op af.
◊ Vindt het leuk je te verdiepen in de nieuwste technieken en ontwikkelingen en past dit graag toe binnen je werkzaamheden bij Stadsbeheer
◊  Experimenteert moeiteloos met nieuwe nog onbekende pakketten en tools als dat van toegevoegde waarde heeft binnen jouw werk en binnen Stadsbeheer
◊ Ontwikkelt je graag verder gedurende je loopbaan
◊ Hebt ervaring met Oracle, SQL, en PL/SQL, HTML 5 en CSS, Javascript
◊ Kent de scrum-methodiek en agile

Ben jij de gedreven Oracle / APEX ontwikkelaar die zichzelf uitdaagt om goede resultaten te behalen?

Kom dan werken bij ons in Zwolle. Vertel ons via een motivatiebrief en CV waarom jij de waardevolle toevoeging bent voor ons succesvol bedrijf!

Heb je vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze HR consultant: Breggie Leijten.

Stadsbeheer BV is een zelfstandig onderdeel van PinkRoccade Local Government. Stadsbeheer ondersteunt gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten en ministeries met slimme softwareoplossingen op het gebied van VTH-processen.

Stagiairs (Zwolle)

Ontwikkel jezelf bij Stadsbeheer!

Ben jij op zoek naar een stage met veel uitdaging? En wil jij ‘on the job’ leren van onze experts? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In onze dynamische organisatie is regelmatig ruimte voor leergierige stagiairs die zich willen ontwikkelen én een actieve bijdrage willen leveren aan de organisatie. Van gedreven software ontwikkelaars tot aan creatieve marketeers.

Op de website van pinkroccadelocalgovernment.nl vind je een aantal stageopdrachten. Word jij enthousiast van een van deze opdrachten of heb je een idee voor een eigen opdracht? We zijn erg benieuwd naar jouw motivatie en CV!

Heb je vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze HR consultant: Breggie Leijten.