Inleiding

Stadsbeheer B.V. neemt de beveiliging en bescherming van persoonsgegevens serieus. Wij gaan vertrouwelijk en zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en houden ons hiermee uiteraard aan de geldende privacywetgeving. In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij dat doen.

Deze verklaring is van toepassing bij:

  1. Het bezoeken van onze website stadsbeheer.com en alle subdomeinen; en
  2. het (offline) delen van jouw (persoons-)gegevens zoals je e-mailadres op bijvoorbeeld events waarbij jij kenbaar hebt gemaakt dat jij meer informatie van Stadsbeheer wilt ontvangen.

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Om jouw aanvragen voor onze blogs, factsheets, whitepapers, checklists et cetera of het afnemen van een van onze diensten of producten zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij gegevens van jou nodig. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de (persoons)gegevens die jij aan ons verstrekt of waarvan het duidelijk is dat deze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

We delen jouw informatie op geen enkele wijze met derden.

Opslag

We slaan jouw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. Op al onze websites worden de gegevens die jij met ons deelt via een beveiligde verbinding naar ons verstuurd.

Doeleinden

Stadsbeheer B.V. verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat jij gebruik kan maken van alle functies op de website;
  • om jou te bellen of te mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen;
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten;
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (en elke mail bevat de mogelijkheid tot afmelden van de maillijst. Toestemming wordt van tevoren aan jou gevraagd)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren;
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren.

Bewaartermijn

Stadsbeheer B.V. bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is.

Schrijf jij je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog maximaal een maand in het systeem staan. Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar zijn niet naar jou te herleiden aangezien het hier geanonimiseerde data betreft. Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van zeven jaar.

Gebruik van cookies

Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technologieën zodat onze website en toepassingen naar behoren werken en wij meer informatie verkrijgen over onze gebruikers en hun waarschijnlijke interesses. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door de browser op de harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.

Vragen en contact

Heb jij vragen over hoe wij omgaan met jouw  persoonsgegevens? Wil jij de persoonsgegevens die wij over jou verwerken inzien, corrigeren, verwijderen, beperken of overdragen? Neem dan contact met ons op.

Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Stadsbeheer B.V. Mochten wij er samen niet uitkomen, dan heb jij op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in Privacyverklaring 

Eventuele wijzigingen van en op onze website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Wij raden daarom aan de privacyverklaring regelmatig nog eens te lezen.

Stadsbeheer B.V.
Hanzeallee 14
8017 KZ Zwolle
038-8520005
info@stadsbeheer.com