Een persoonlijke aanpak op maat

Ieder implementatietraject van LEEF is anders. Want de situatie van onze klanten is ook anders. Daarom maken we altijd een aanpak op maat. We kijken wat er in jouw organisatie nodig is en werken samen met jullie toe naar een succesvolle implementatie en soepele overgang naar LEEF. Hoe dat er uitziet? Nou, bijvoorbeeld zo …

Implementatie LEEF

Kenmerkend voor onze aanpak

We werken graag samen

Alleen samen met jou als klant kunnen we van een implementatietraject een succes maken. We staan open voor feedback en trekken graag samen met elkaar op. We gaan pas weg als alles goed werkt en jullie met LEEF uit de voeten kunnen. Dat geldt trouwens niet alleen bij de implementatie. Ook daarna trekken we samen op om jullie VTH-proces verder te optimaliseren.

Betrokken experts

Door onze expertise en ervaring kunnen we goed meedenken over de beste inrichting van de applicatie voor jouw organisatie. Dat zie je bijvoorbeeld terug in het implementatievoorstel waarbij we oog hebben voor jullie processen, voor jullie context en voor ontwikkelingen in de markt zoals de Omgevingswet.

Persoonlijk contact

Een implementatietraject beginnen we altijd met een uitgebreid gesprek over jullie wensen, behoeften én mogelijkheden. Natuurlijk zoeken we ook na de implementatie regelmatig het persoonlijke contact op. Door langs te komen of door je uit te nodigen voor onze klantendag of training.

Bart Prinsen (manager Producten) beantwoordt al je vragen over onze aanpak. Bel of mail hem gerust: 0629526985 of bprinsen@stadsbeheer.com