Wij zijn Stadsbeheer

Samenwerken aan een optimaal VTH-proces

Een bijdrage leveren aan een optimaal VTH-proces van onze klanten: daar werken wij bij Stadsbeheer elke dag aan. Dit doen we met onze intuïtieve en modulaire applicatie LEEF.
LEEF is dé oplossing voor het gehele traject van vergunningverlening, toezicht en handhaving binnen gemeenten, omgevings- en overheidsdiensten. Daarnaast werken wij intensief samen met onze klanten, om hun behoeften voor een VTH-applicatie helder te krijgen. Om deze vervolgens te vertalen naar LEEF en optimaal in te passen in hun VTH-proces.

Dankzij de juiste input van onze klanten, onze specialistische kennis, motivatie en flexibiliteit, zorgen wij voor het effectiever en efficiënter maken van hun VTH-proces. Sinds maart 2019 zijn wij ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.

Nieuwe medewerkers van Stadsbeheer stellen zich voor:

Onze aanpak

Samenwerken Stadsbeheer

Samen

We starten onze samenwerking met een uitgebreid gesprek om behoeften en wensen te inventariseren. Vervolgens bespreken we een praktijkschets van wat LEEF voor de klant kan betekenen.

Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten

Deskundig Stadsbeheer

Deskundig

Daarna werken we dit uit naar een concreet implementatievoorstel, waarbij we ook oog hebben voor de processen, context binnen de organisatie en ontwikkelingen van de markt, zoals de Omgevingswet. Door onze expertise en ervaring kunnen we goed meedenken over de beste inrichting van de applicatie.

Persoonlijk Stadsbeheer

Persoonlijk

Om het gebruik van de applicatie te (blijven) optimaliseren én om op de hoogte te blijven van wat er speelt bij onze klanten hebben wij meerdere malen per jaar persoonlijk contact.  Zo komen onze directeur, manager Producten, Productspecialist en implementatie adviseurs komen bijvoorbeeld regelmatig langs. Ook organiseren we regelmatig trainingen en jaarlijks een klantendag om andere klanten en collega’s van Stadsbeheer te ontmoeten en bovendien ervaringen uit te wisselen.

Team Stadsbeheer

Ons team bestaat uit gemotiveerde en dynamische specialisten. Allemaal met een eigen persoonlijkheid en eigen drive. Met dus één gezamenlijk doel: een optimaal VTH-proces voor onze klanten. Wij werken dan ook graag met plezier samen om dit doel met elkaar te bereiken! Leer ons kennen »»

Vacatures:

Wij hebben plek over voor: