Samen werken aan een optimaal VTH-proces

Elke dag werken we met veel plezier aan een optimaal VTH-proces voor onze klanten. Met een heel divers team van specialisten. Door intensief samen te werken met onze klanten. Op een manier die kenmerkend voor ons is: deskundig én persoonlijk.

Met LEEF bieden we een best practice op basis van onze jarenlange ervaring. Daarnaast bieden we volop configuratiemogelijkheden in LEEF. Die hoef je natuurlijk niet zelf te bedenken, onze adviseurs denken graag met je mee.

video

Samen

Samen leveren we het beste resultaat! Zowel bij de implementatie als de optimalisatie van LEEF. Jij weet precies hoe het binnen jouw organisatie werkt. Wij zijn experts in onze VTH-applicatie en de techniek. Als we onze krachten bundelen, wordt LEEF daar alleen maar beter van.

Deskundig

Hoe kun je het VTH-proces binnen jouw organisatie zo optimaal mogelijk inrichten? Welke ontwikkelingen spelen in de toekomst een rol? Hoe bereid je je daar als organisatie op voor? Door onze expertise en ervaring kunnen we hier goed met je over meedenken. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt en anticiperen daarop met de optimalisatie van LEEF.

Persoonlijk

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. We willen niet alleen een leverancier voor je zijn. We willen een sparringpartner voor je zijn als het gaat om het VTH-proces. Daarom komen we regelmatig bij onze klanten over de vloeren zien we elkaar bij klantendagen of trainingen.

Ons team

Stadsbeheer bestaat uit een divers team van leuke mensen. Allemaal anders, met een eigen passie en drive. Maar uiteindelijk hebben we één gezamenlijk doel: bijdragen aan een optimaal VTH-proces bij onze klanten. Hier werken we met veel plezier aan met onze klanten én met elkaar. Intern hebben we aandacht voor elkaar. We zijn op de hoogte van elkaars werk en zo kunnen we inspringen voor elkaar wanneer dat nodig is.

Onze vacatures

Op dit moment zoeken wij leuke collega’s:

 

Niet de functie die jij zoekt? Maar denk je wel dat je een toegevoegde waarde bent voor Stadsbeheer? Dan ontvangen wij graag een open sollicitatie met jouw cv. Mail ons via bprinsen@stadsbeheer.com.