Wij zijn Stadsbeheer

Een bijdrage leveren aan een optimaal VTH-proces van onze klanten: daar werken wij bij Stadsbeheer elke dag aan. Dit doen we met onze intuïtieve en modulaire applicatie LEEF; dé oplossing voor het gehele traject van vergunningverlening, toezicht en handhaving binnen gemeenten, omgevings- en overheidsdiensten. Wij werken daarbij intensief samen met onze klanten, om hun behoeften voor een VTH-applicatie helder te krijgen en zo LEEF optimaal in te passen in hun werkproces.

Met de juiste input van onze klanten en onze specialistische kennis, motivatie en flexibiliteit, zorgen wij voor het effectiever en efficiënter maken van hun VTH-proces. Sinds maart 2019 zijn wij ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd. Lees hier meer »»

Onze aanpak

Samen

We starten onze samenwerking met een uitgebreid gesprek om behoeften en wensen te inventariseren. Vervolgens bespreken we een praktijkschets van wat LEEF voor de klant kan betekenen.

Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten

Deskundig

Dit werken we uit naar een concreet implementatievoorstel, waarbij we ook oog hebben voor de processen, context binnen de organisatie en ontwikkelingen van de markt, zoals de Omgevingswet. Door onze expertise en ervaring kunnen we goed meedenken over de beste inrichting van de applicatie.

Persoonlijk

Om het gebruik van de applicatie te (blijven) optimaliseren én om op de hoogte te blijven van wat er speelt bij onze klanten hebben wij meerdere malen per jaar persoonlijk contact. Onze directeur, manager Producten, Productspecialist en implementatie adviseurs komen bijvoorbeeld regelmatig langs. Ook organiseren we regelmatig trainingen en jaarlijks een klantendag om andere klanten en collega’s van Stadsbeheer te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Team Stadsbeheer

Ons team bestaat uit 13 gemotiveerde, dynamische specialisten. Allemaal met een eigen persoonlijkheid en eigen drive. En met één gezamenlijk doel: een optimaal VTH-werkproces voor onze klanten. Wij werken graag en met plezier samen om dit doel met elkaar te bereiken! Leer ons kennen »»