Over ons

Stadsbeheer BV is een softwareleverancier op het gebied van vergunning-, toezicht- en handhavingsprocessen. In samenwerking met onze klanten efficiënte, gebruiksvriendelijke procesondersteuning realiseren, dat is onze drive. Onze deskundigheid is het resultaat van vijftien jaar ervaring en kennisdeling met onze partners.

Werken bij Stadsbeheer?

Net afgestudeerd of een ervaren professional? Maak carrière bij Stadsbeheer BV!

Missie

Stadsbeheer wil voor haar klanten waarde toevoegen door samenwerking. We willen ICT-oplossingen leveren die de klant vooruit brengen binnen het VTH-domein.

Visie

In dialoog met onze klanten bieden wij optimale ondersteuning bij de uitvoering van specifieke VTH-processen binnen de fysieke leefomgeving. Door de inbreng van kennis en ervaring binnen het VTH-domein, leveren we ICT-oplossingen met als doel het verhogen van de klantwaarde.

Kernwaarden

Deskundig, daadkrachtig en samenwerkend.
Onze deskundigheid is niet beperkt tot het technische vlak. Het resultaat van vijftien jaar lang kennisdeling en ervaring binnen het domein van Vergunningen, Toezicht en Handhaving, is grondige kennis op het gebied van ambtelijke processen. Deze optimale combinatie maakt van ons een autoriteit binnen de markt. Wij zijn een daadkrachtige partner in ICT-oplossingen. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dankzij een compacte organisatiestructuur kunnen we onze plannen efficiënt uitvoeren, zonder vertragende bureaucratie. Tot slot geloven wij in de kracht van samenwerking. Klanttevredenheid staat centraal. Zowel op management-, applicatiebeheer- als gebruikersniveau werken we nauw samen met onze klanten. Zo weten we wat er speelt, kunnen we nieuwe behoeften inventariseren en inspelen op nieuwe ontwikkelingen binnen het domein van VTH-processen en de veranderende wetgeving.
Stephan Stempher Managing Director bij Stadsbeheer

Stephan Stempher – Managing Director

“Stadsbeheer BV ondersteunt gemeenten en omgevingsdiensten met slimme softwareoplossingen die getuigen van een grondige kennis van bestuurlijke processen. Het meest recente en meest complete systeem is LEEF, een modulair op te bouwen, webbased applicatie die het hele traject van vergunningsverlening, toezicht en handhaving ondersteunt. LEEF beantwoordt aan alle huidige en toekomstige ontwikkelingen.

In samenspraak met gemeenten en omgevingsdiensten biedt Stadsbeheer waardevolle ICT-oplossingen die hen optimaal ondersteunen bij de uitvoering van specifieke processen binnen de Omgevingswet. Onze ambitie is onze klanten en haar klanten, via partnership, te ontzorgen door het inbrengen van onze kennis en ervaring binnen het VTH-domein. Het leveren van ICT-oplossingen met als doel het verhogen van klantwaarde is ons antwoord.”

Benieuwd hoe Stadsbeheer omgaat met de AVG?

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul hier uw gegevens in. Alleen de velden met een * zijn verplicht.
U hoort zo snel mogelijk van ons.