Onze klanten

Verspreid over heel Nederland zijn klanten van Stadsbeheer te vinden in de vorm van gemeenten, omgevingsdiensten en ministeries.

Klanten aan het woord

Stadsbeheer gelooft in de samenwerking met haar klanten. Lees de persoonlijke ervaringen van onze klanten.

"Tijdens onze gesprekken geeft Stadsbeheer me het gevoel dat ze begrijpen waar de problemen liggen. Doordat zij ons werkveld goed kennen en met ons meedenken, komen we altijd tot goede oplossingen."
Rene Wouterson – Teamleider Leefomgeving bij Gemeente Steenwijkerland

“Het mooie aan LEEF is dat je bijna alles kunt aanpassen binnen de applicatie. Met de praktische configuratiemogelijkheden kan ik heel goed uit de voeten."
Yilmaz Akdeniz – Functioneel beheerder bij Inspectie Leefomgeving en Transport

“LEEF heeft ons aangenaam verrast met zijn mate van flexibiliteit en de werking van het systeem. Daarom zijn we nu van plan ook andere vergunningen met LEEF te gaan ondersteunen. Inmiddels zijn we gestart met de vergunningen van EVOA.”
Gerard Majoor – Projectleider bij Inspectie Leefomgeving en Transport

"Meldingen worden snel en actief opgepakt, wat door het persoonlijk contact ook sneller tot een oplossing naar wens leidt. Ik zou Stadsbeheer zeker aanraden!”
Jovita Brinks – Applicatiebeheerder bij Gemeente Hellevoetsluis

Praktijkcases

Onze klanten vertellen zelf met welke vraagstukken zij kampten en hoe Stadsbeheer daarin heeft voorzien. Bekijk welke werkprocessen en oplossingen gezorgd hebben voor een mooi eindresultaat.

Praktijkcase ILT

Inspectie Leefomgeving en Transport kiest voor LEEF

ILT over LEEF

Klantenoverzicht

Bekijk de landkaart voor een volledig overzicht van onze klanten.