Op weg naar een optimaal VTH-proces

Een optimaal VTH-proces: dat gunnen wij iedereen. Een proces waaraan je zelf zo min mogelijk tijd kwijt bent. Een proces waarbij het erom gaat dat jij de zaak op de juiste manier én zo makkelijk mogelijk kunt behandelen. Op deze pagina vind je daarom tips en tools waarmee je het VTH-proces in jouw organisatie goed onder de loep kunt nemen én zelf kunt optimaliseren. Ook als jullie (nog) niet met LEEF werken.

Test of jouw VTH-applicatie klaar is voor de Omgevingswet!

Overal hoor je dat de testperiode essentieel is om je goed voor te bereiden op de Omgevingswet. Maar hallo, iedereen zit tot aan zijn oren in het werk! Natuurlijk is testen belangrijk. Maar hoe dan?
Om je op weg te helpen ontwikkelden we een gratis kaartenset met een aantal scenario’s om de VTH­-applicatie binnen jouw gemeente te testen.

Gratis kaartenset aanvragen

Live demo van LEEF

Overweeg je over te stappen naar een andere VTH-applicatie? Nodig ons dan gerust uit voor een gratis (online) demo. Handig, want zo krijg je echt een goed beeld van wat LEEF voor jouw organisatie kan betekenen.

Gratis demo aanvragen

Whitepaper: De route naar de Omgevingswet in het VTH-domein

Wat betekent de Omgevingswet concreet voor het VTH-domein? Welke stappen moet jouw organisatie nemen? En wat moet je nu eigenlijk wel gedaan hebben? Lees het in deze whitepaper, inclusief checklist 2021-2022!

Whitepaper downloaden

Scan: ‘Weet wat er LEEFt’

Een helder beeld van het VTH-proces in jouw organisatie. Met aandachtspunten, uitdagingen en mogelijke verbeteringen om het zelf of met hulp te optimaliseren. Dat heb je in handen na de gratis scan ‘Weet wat er LEEFt’!

Gratis scan aanvragen

Checklist: Is jouw VTH-applicatie klaar voor de Omgevingswet?

Benieuwd wat je allemaal moet doen om te zorgen dat jouw VTH-applicatie klaar is voor de Omgevingswet? Controleer met onze checklist of jouw VTH-applicatie voldoet aan eisen van de Omgevingswet. Onze checklist is gebaseerd op informatie in de ‘VNG handreiking verwerving Omgevingswet software’.

Checklist downloaden

Laat je inspireren

Regelmatig sturen we een mail met tips en tools om jouw VTH-proces te optimaliseren. Maar ook met informatie over de Omgevingswet, het DSO, relevante ontwikkelingen én regelmatig praktische tips van onze collega Bob. Hij werkt al jarenlang aan optimale VTH-processen bij gemeenten en overheids- en omgevingsdiensten. Dat zorgt voor tips waar je meteen mee aan de slag kunt!

Inschrijven voor Stadsbeheer-mail