Even voorstellen

Diëgo Singer

Wat is je functie?

Mijn functie is Product specialist binnen het Kenniscentrum Dit betekent dat ik altijd klaar sta om klanten te helpen als zij vragen hebben over LEEF. Ik ondersteun klanten om LEEF zo goed mogelijk te gebruiken. Ook ga ik mij bezig houden met leveranciersbeheer. Dit houdt in dat ik de leveranciers onderhoud waar wij het product van afnemen. Zodat we het optimale eruit halen en de service aan de klant verbeteren.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor studeerde ik toegepaste wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Afgelopen oktober ben ik afgestudeerd en keek er naar uit om aan het werk te gaan. Dit is dus mijn eerste echte baan, al had ik hiervoor een bijbaan in een fabriek als kwaliteitscontroleur.

Klanten kunnen bij mij terecht voor…?

Ondersteuning op het gebruik van LEEF. Dit gaat verder dan alleen het bieden van een oplossing voor problemen. Ook probeer ik de klant wensen voor de voor de toekomst van LEEF zo goed mogelijk te begrijpen en deze door te spreken met onze product-owner.

Hoe heb je de eerste periode bij Stadsbeheer ervaren?

De eerste dagen waren erg hectisch, maar daardoor ook erg informatief. Ik merkte vrijwel meteen dat binnen Stadsbeheer een goede sfeer heerst en dat ik bij elke afdeling en werknemer wel terecht kan met vragen die ik ondervind tijdens mijn inwerkperiode.

Waar kijk je naar uit de komende tijd?

Mijn eerste incident zelf oplossen, wat zou betekenen dat ik vanaf dat moment ook echt persoonlijk klanten kan helpen met hun problemen. Dat is natuurlijk waar je het voor doet. Maar ook het verbeteren van mijn vaardigheden met Business Intelligence tools, zodat ik onze klanten beter en sneller kan helpen op gebied van Management Rapportages en data extractie.

Heb je vragen? Bel of mail gerust: dsinger@stadsbeheer.com of 0618623207


Diëgo

Singer