Even voorstellen

Wat is je functie?Kees de Vries

Op 1 mei ben ik begonnen bij Stadsbeheer als Manager Ontwikkeling.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ruim 20 jaar gewerkt via CMG en DKTP als o.a. Test-& QA-manager en daarvoor 12 jaar als productontwikkelaar bij AkzoNobel Coatings.

Klanten kunnen bij mij terecht voor…?

Samen met de andere ontwikkelaars in ons team werken we hard om LEEF, en de manier waarop het ontwikkeld wordt, verder te optimaliseren. Daarvoor is het nodig dat de samenwerking en afstemming tussen de verschillende afdelingen en de klanten optimaal is. Hier houd ik mij onder andere mee bezig.

Hoe heb je de eerste periode bij Stadsbeheer ervaren?

Het bevalt mij er goed bij Stadsbeheer: mijn collega’s zijn leuke, enthousiaste mensen die je het gevoel geven welkom te zijn. We willen allemaal dat de producten en diensten die Stadsbeheer biedt succesvol zijn en ieder helpt hieraan mee.

Waar kijk je naar uit de komende tijd?

Stadsbeheer blijft groeien en dat vergt het nodige van de organisatie. Ik vind het erg leuk om mee te helpen om het ontwikkelproces en het uitrollen van onze producten verder te verbeteren.

Heb je vragen? Bel of mail gerust: kdevries@stadsbeheer.com of 0618622584


Kees de Vries

Manager Ontwikkeling