Even voorstellen

Merel BloemersMaak kennis met Merel Bloemers. Zij versterkt ons team van consultants al ruim een maand. Tijd om haar een aantal vragen te stellen …

Wat is je functie?

“Functioneel implementatie consultant.”

Dus kunnen klanten bij je terecht voor …?

“Ik help klanten onder andere om hun werkprocessen in LEEF in te richten. Ze kunnen bij mij terecht met al hun wensen en vragen rondom LEEF. Ik sta voor hen klaar en help ze met plezier verder.”

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Voordat ik bij Stadsbeheer aan de slag ging, werkte ik bij Uitgekookt. Dat is een organisatie die verse maaltijden aan huis bezorgt. Ik heb daar gewerkt als functioneel beheerder/IT-projectmanager.”

Hoe heb je de eerste weken bij Stadsbeheer ervaren?

“Mijn eerste dagen hebben veel energie gekost. Je moet ineens veel nieuwe informatie tot je nemen, zeker omdat Stadsbeheer zich in een andere branche beweegt dan Uitgekookt. En dat kost energie. Gelukkig heb ik ook gemerkt dat mijn collega’s goed ondersteunen als ik dat nodig heb.”

Waar kijk je naar uit de komende tijd?

“De FUMO ondersteunen met de inrichting voor de Omgevingswet. Daarnaast ook de eerste implementatie van A tot Z doorlopen om een goed beeld te krijgen van hoe het hele traject in elkaar zit. Hier wil ik graag van leren, zodat ik straks zelf ook het totale implementatietraject kan begeleiden en de klanten kan voorzien van de juiste adviezen.”

Heb je vragen? Bel of mail gerust: mbloemers@stadsbeheer.com of 06 18 62 25 86


Merel Bloemers

Implementatieconsultant