Even voorstellen

Maak kennis met Rob Nijenhuis, onze servicemanager sinds begin oktober 2022.Rob Nijenhuis

Hoe breng jij je dagen bij Stadsbeheer door?

“Als servicemanager ligt mijn focus op dienstverlening aan klanten. Daarnaast zet ik mijn IT-ervaring ook graag in om de interne organisatie verder vorm te geven.”

Wat is de leukste situatie die je hebt meegemaakt in je eerste weken bij Stadsbeheer?

“In de eerste weken heb ik veel kennismakingsgesprekken met collega’s gevoerd. Op één van beide onboardingsdagen naar gemeente Hardenberg was een positief hoogtepunt. Leuk om de medewerkers daar ook te spreken over hun ervaring met Stadsbeheer en LEEF.”

Wat is jouw drijfveer om dit werk te doen?

“Collega’s en klanten problemen uit handen nemen, zodat ze zorgeloos hun werk kunnen blijven uitvoeren. Dat geeft mij echt energie. Ook als ik (soms samen met anderen) op de achtergrond aan een oplossing werk. Dus enerzijds het contact en anderzijds het zoeken naar een oplossing. Die combinatie zorgt voor creativiteit en geeft me energie.”

Wat kijk je naar jouw toekomst bij Stadsbeheer?

“Stadsbeheer is een relatief kleine organisatie, maar met een grote ambitie. Onze ambitie is de beste te willen zijn én te groeien. Dat is een interessant perspectief en vraagt om goede keuzes. Achteraf is het natuurlijk altijd makkelijk terugkijken … Dus welke “lessons learned” kunnen we nu al inzetten om de toekomst beter voorspelbaar te maken? Dat vind ik een interessante vraag.”

Heb je vragen? Bel of mail gerust: rnijenhuis@stadsbeheer.com

of 06 43 39 27 33


Rob Nijenhuis

Servicemanager