Even voorstellen

Wat is je functie?Steven Biharie

Mijn functie is Product Owner.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor heb ik gewerkt bij Takeaway.com (Thuisbezorgd.nl) als Product Owner. Ik was verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de Takeaway.com Android en IOS app. Ik hield mij bezig met verbetering en het gebruiksvriendelijker maken van deze app.

Klanten kunnen bij mij terecht voor…?

Ik ben het aanspreekpunt voor klanten als het gaat om de beleving van LEEF. Wij zijn elke dag bezig om LEEF nóg beter te laten aansluiten op onze klantwensen. Hiervoor organiseer ik klantsessies om de behoeften van de klant helder te krijgen. Hierbij vind ik het belangrijk niet alleen waarde voor nu toe te voegen. Ook over een paar jaar moeten onze klanten LEEF nog steeds een geweldige applicatie vinden!

Hoe heb je de eerste periode bij Stadsbeheer ervaren?

Mijn eerste week was vooral heel veel informatie verwerken. Hoe werken we nu en waar willen we naar toe. In juni startte het onboardingprogramma en kijk hier positief op terug. Verschillende onderwerpen werden besproken en dat helpt mij tijdens mijn werk. Je wordt echt geïntroduceerd bij Stadsbeheer. De eerste stappen zijn gemaakt om het scrum proces te optimaliseren. En de vervolg stappen zijn voornamelijk extern gericht, in contact gaan met onze klanten.

Waar kijk je naar uit de komende tijd?

Waar ik naar uit kijk de komende tijd is samen met onze klanten LEEF applicatie verder door te ontwikkelen op basis van hun behoeften. Ik leer onze klanten nu kennen tijdens service overleggen en dat vind ik erg leuk! Ik kijk er naar uit om onze andere klanten te leren kennen en met hun in gesprek te gaan over de toekomst van LEEF. Als onze klanten blij zijn, dan ben ik ook blij!

Heb je vragen over LEEF? Bel of mail hem gerust: sbiharie@stadsbeheer.com of 0618622586


Steven Biharie

Product owner