Werken bij Stadsbeheer

Start je carrière bij Stadsbeheer BV. Samen met je collega’s werk je elke dag aan de toekomstige softwareoplossingen op het gebied van vergunningen, toezicht en handhaving. Binnen dit domein ondersteunt Stadsbeheer BV gemeenten, omgevingsdiensten en ministeries met innovatieve softwareoplossingen.Stadsbeheer is een groeiend bedrijf dat zich continu bezighoudt met innovatie. Waarbij medewerkers in een collegiale en professionele sfeer samenwerken. Wij bieden jou een functie of stageplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid in een vooruitstrevende omgeving.

Als onderdeel van PinkRoccade Local Government kan Stadsbeheer BV je veel bieden. Zoals het Young Professional Program; we besteden aandacht aan jouw toekomst, zodat je blijft werken aan jouw ontwikkeling. Bovendien bieden we jou een pakket met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bekijk onze openstaande vacatures en reageer direct!

Full Stack Oracle / APEX ontwikkelaar (full time)

Creatieve teamspeler met oog voor klant. 

Bij Stadsbeheer maak jij het verschil

In het R&D team van Stadsbeheer bouw je mee aan nieuwe componenten voor LEEF, onze Oracle Apex applicatie. LEEF heeft als doel; optimale procesondersteuning bieden aan gemeenten en uitvoeringsinstanties bij de uitvoering van VTH-processen. Als team R&D zijn wij continu bezig om LEEF te verbeteren en te voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en standaarden.

Je werkt samen met experts op het gebied van Oracle / Apex in een scrumteam. In samenwerking met onze consultants, Customer Services en onze klanten, lever jij waarde voor zowel de klant als voor Stadsbeheer.

“Er staat ons veel te wachten in de komende jaren. Zo vraagt de naderende Omgevingswet om een andere aanpak. De klanten van onze klanten, burgers en bedrijven, verwachten een faciliterende en transparante overheid. Onze software anticipeert hierop. Een geweldige kans voor onze klanten en Stadsbeheer.” Stephan Stempher -Managing Director Stadsbeheer B.V.

Wie jij bent

• Een analytische, ondernemende, creatieve, communicatief sterke collega met een passie voor het vak van ontwikkelaar.
• Je zoekt samen met het team naar de beste oplossing voor problemen en vraagt zelf ook om hulp indien nodig. Je pakt ook werk op buiten jouw comfort zone, alles dat je nog nooit eerder hebt gedaan is een nieuwe kans om iets te leren.
• Je ziet kansen om de klant optimaal te bedienen en te verrassen. Tevens ben je niet bang om een mening te uiten of een idee te pitchen.
• Je ziet de waarde van een oplossing voor de klant in, maar ook de hoeveelheid werk die nodig is om deze te realiseren, in te schatten en geeft daar commitment op af.
• Je vindt nieuwe technieken interessant en ziet mogelijkheden om ze in te zetten bij Stadsbeheer.
• Je bent niet bang om met onbekende pakketten, tools of technieken te experimenteren.

Technische kennis en vaardigheden

Het R&D team werkt met Oracle 11g en 12c, APEX, PL/SQL Developer, SoapUI, Jenkins, Javascript, HTML 5 en CSS.

Jij hebt ervaring met Oracle, SQL en PL/SQL, HTML 5 en CSS. En je hebt kennis van Javascript, agile en Scrum

Dít is wat jij krijgt

• Een opleidingsprogramma ‘on the job’;
• Een werkplek in ons pand in Zwolle;
• Een laptop, inclusief de benodigde accessoires, een telefoon (of budget);
• Goede arbeidsvoorwaarden met een zeer uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden zoals een prima pensioenregeling en 26 vakantiedagen;
• Een uitdagende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt.
• Uitgebreide carrièremogelijkheden binnen TSS, ons moederbedrijf.

Wie wij zijn

De Nederlandse lokale overheden staan voor grote uitdagingen. Steeds meer taken worden gedecentraliseerd, terwijl middelen afnemen. Publieke spelers en marktpartijen raken steeds meer verweven en de overheid vraagt meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van burgers en bedrijven. De overheid gaat dienstverlening regisseren in plaats van helemaal zelf leveren en faciliteert maatschappelijke initiatieven vanuit haar klanten en de markt steeds meer.

Iedere overheidsorganisatie staat zelf aan de lat voor het realiseren van deze doelen. Hoe implementeer je nieuwe wetgeving, vernieuw je dienstverlening en verbeter je prestaties met minder inspanning en middelen? Overheidsmanagers voelen aan dat je gemotiveerde medewerkers nodig hebt en dat slim gebruik van ICT noodzakelijk is. Stadsbeheer BV heeft deze signalen, aangevuld met haar visie op de naderende Omgevingswet, vertaald naar haar nieuwe software oplossing: LEEF.

Ben jij de gedreven Oracle / APEX ontwikkelaar die zichzelf uitdaagt om goede resultaten te behalen?

Kom dan werken bij ons in Zwolle. Vertel ons via een motivatiebrief en CV waarom jij de waardevolle toevoeging bent voor ons succesvol bedrijf!

Heb je vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze HR consultant: Breggie Leijten.

Stadsbeheer BV is een zelfstandig onderdeel van PinkRoccade Local Government. Stadsbeheer ondersteunt gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten en ministeries met slimme softwareoplossingen op het gebied van VTH-processen.

Stagiairs (Zwolle)

Ontwikkel jezelf bij Stadsbeheer!

Ben jij op zoek naar een stage met veel uitdaging? En wil jij ‘on the job’ leren van onze experts? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In onze dynamische organisatie is regelmatig ruimte voor leergierige stagiairs die zich willen ontwikkelen én een actieve bijdrage willen leveren aan de organisatie. Van gedreven software ontwikkelaars tot aan creatieve marketeers.

Op de website van pinkroccadelocalgovernment.nl vind je een aantal stageopdrachten. Word jij enthousiast van een van deze opdrachten of heb je een idee voor een eigen opdracht? We zijn erg benieuwd naar jouw motivatie en CV!

Stadsbeheer BV is een zelfstandig onderdeel van PinkRoccade Local Government. Stadsbeheer ondersteunt gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten en ministeries met slimme softwareoplossingen op het gebied van VTH-processen.

Vacature Stagiairs