Ook dit hoort bij LEEF:

Advies op maat

Samen met jou zorgen we voor een optimale werkervaring in LEEF. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om met je mee te denken. Tijdens het implementatietraject of bij het inrichten van de juiste processen en workflows. Maar ook voor advies op maat. Het uitgangspunt? We zorgen ervoor dat jij plezierig en efficiënt kunt werken met LEEF. Of het nou vragen op technisch of functioneel vlak zijn, onze deskundigen staan voor je klaar!

Bob Hulshof

Bob over 3 aanbevelingen bij implementatie

Helder scope

“Zorg dat de scope van de opdracht helder is. Het is makkelijk om gaandeweg steeds te denken ‘oh, dit kunnen we ook nog wel meenemen’. Mijn advies is om dat toch niet te doen: implementeer eerst de scope en dan de extra’s. Vooraf goed met elkaar het beoogd resultaat doorspreken helpt om focus aan te brengen in het project.”

Genoeg tijd

“Het is aan te raden om tijd te nemen voor de verandering. Je moet toch al dingen veranderen als je voor een nieuwe applicatie kiest. Gebruik je tijd en energie dan ook om de dingen goed te doen. De inrichting van goede processen kost bijvoorbeeld tijd, maar levert na implementatie tijd op! Daarom vragen we gebruikers vooraf altijd: waar heb je dagelijks last van?”

Mandaat in de projectgroep

“In ons implementatieplan geven wij ook advies over de samenstelling van de projectgroep. Zorg er in elk geval voor dat er mandaat is in de projectgroep. Daarmee kun je namelijk snelheid in het project houden en daadkrachtige beslissingen nemen zonder steeds toestemming te hoeven vragen. Dat werkt snel en efficiënt!”

Nog meer LEEF

Meer weten of interesse?

Bart Prinsen (manager Producten) beantwoordt al je vragen en komt graag langs voor een live demo. Bel of mail hem gerust: bprinsen@stadsbeheer.com of 0629526985.


Bart Prinsen

Manager producten