Ook dit hoort bij LEEF:

Klantenservice

Problemen zijn er om opgelost te worden! Onze collega’s van de Klantenservice zijn er om je te helpen. Heb jij vragen of stuit je op een probleem bij het gebruik van LEEF? Met een luisterend oor en flink wat expertise dringen we door tot de kern van jouw vraagstuk. We staan je graag persoonlijk te woord via de telefoon of via de chat. Tegelijkertijd geloven we in de kracht van self service. Want: waarom wachten als je snel en eenvoudig zelf de informatie kunt vinden? MIJNStadsbeheer geeft toegang tot onze kennisbank met documentatie, rapportages en updates.

Jerry de Lange

Jerry over de klantenservice

Expertise aan de voorkant

“Bij de Klantenservice bieden wij expertise aan de voorkant. Wat ik daarmee bedoel? Wij gaan niet voor het registreren van een goede melding, maar voor het oplossen van je probleem of beantwoorden van je vraag. Als je ons belt, krijg je namelijk altijd een deskundige collega aan de telefoon om je te helpen.”

Intuïtief meldingssysteem

“Al onze klanten zijn zeer tevreden over MIJNStadsbeheer. Je kunt er eenvoudig een melding doen van het probleem dat je hebt. Het is overzichtelijk en zonder poespas. Het mooiste compliment dat ik ooit heb gehad over ons meldingssysteem? Ik heb MIJNStadsbeheer nog nooit aan een klant hoeven uitleggen!”

Nog meer LEEF

Bart Prinsen (manager Producten) beantwoordt al je vragen en komt graag langs voor een live demo. Bel of mail hem gerust: bprinsen@stadsbeheer.com of 0629526985.


Bart Prinsen

Manager producten