Ook dit hoort bij LEEF:

Klantsessies

Feedback van onze klanten is waardevol bij de ontwikkeling van LEEF. Daarom gaan we steeds het gesprek met elkaar aan. En dat doen we op verschillende manieren: tijdens een werksessie, het klantenpanel of de klantendag. Gebruikers die dagelijks in LEEF werken, denken met ons mee over verschillende onderwerpen en functionaliteiten. Vooraf vragen we hen om ideeën en wensen te verzamelen en mee te nemen naar de klantendag. Tijdens de werksessie kijken we gezamenlijk naar de doorontwikkeling van een specifieke functionaliteit. De uitkomsten van deze sessie vind je terug in een volgende release van LEEF.

Steven Biharie

Steven vindt klantinzichten een must

Steven Biharie aan het woord

“In deze tijd vind ik het niet meer dan logisch dat je als leverancier je klanten betrekt bij de ontwikkeling van een applicatie. Klanten weten namelijk als geen ander wat belangrijke behoeftes zijn en waar gebruikers tegen aanlopen. Door de inzet van ons klantenpanel weten we bijvoorbeeld wat er werkelijk leeft bij onze klanten. Enorm waardevol en een absolute must als we LEEF willen optimaliseren.

De klantsessies proberen we behapbaar te houden voor onze klanten. Ze maken zelf steeds de afweging of ze het onderwerp op de agenda een tijdsinvestering waard vinden. En dat is helemaal prima voor ons. Het voordeel is dat op deze manier als vanzelf de belangrijkste knelpunten aan bod komen.”

En hoe ervaren onze klanten dat?

“Het voordeel van Stadsbeheer is dat het een hele benaderbare partij is. Ik heb het gevoel dat alle klanten een gelijkwaardige inbreng hebben bij het klantenpanel van Stadsbeheer, je wordt echt gehoord. Een tijdje geleden hebben wij de ontwikkeling van de documentgenerator aangekaart. Ik kreeg vervolgens ook een uitnodiging om deel te nemen aan de klantsessies over de documentgenerator. In het najaar van 2020 kwamen we elke maand in wisselende samenstelling 1,5 uur online bij elkaar. Heel fijn hoe Stadsbeheer dat organiseerde. Het resultaat? Een nieuwe documentgenerator in de release van eind 2020.”

Gert Meijer, applicatiebeheerder bij gemeente Hardenberg

Nog meer LEEF

Bart Prinsen (manager Producten) beantwoordt al je vragen en komt graag langs voor een live demo. Bel of mail hem gerust: bprinsen@stadsbeheer.com of 0629526985.


Bart Prinsen

Manager producten