Ook dit hoort bij LEEF:

Scan: 'Weet wat er LEEFt'

Als je eenmaal voor een VTH-applicatie hebt gekozen, wil je er natuurlijk ook het beste uithalen! Daarom bieden wij bij LEEF ongeveer elke 2 jaar een gratis scan aan: de scan ‘Weet wat er LEEFt’. Zo krijg je een helder beeld van jullie processen. Met als conclusie van de scan een aantal aandachtspunten, uitdagingen en mogelijke verbeteringen om jullie VTH-proces verder te optimaliseren. De uitkomsten van onze scan lichten we altijd persoonlijk toe: live of in een online gesprek. De enige investering die het van jullie vraagt is een aantal uur van jullie tijd.

Bob Hulshof

Bob: de scan als ijkpunt

“De scan levert inzicht op in de huidige stand van zaken als het gaat om jullie VTH-proces. Op basis daarvan kun je keuzes maken en prioriteiten stellen. Tijdens een scan stel ik heel veel vragen en maak ik ook altijd even een rondje op de afdeling. Dat levert enorm veel informatie op die ik verwerk in een kort rapport. Het belangrijkste daarin is dat we altijd met aanbevelingen komen in de vorm van een business case: wat levert het op als je met een bepaalde actie aan de slag gaat? Deze ‘bewijslast’ laat zien hoe je intern tijd en/of geld kunt besparen. De oplossingen en aanbevelingen benoemen we zo concreet mogelijk, zodat jullie applicatiebeheerder daar meestal zelf mee uit de voeten kan!”

Nog meer LEEF

Geïnteresseerd in de scan?

Bart Prinsen (manager Producten) beantwoordt al je vragen over de scan en wat dat kan betekenen voor je VTH-proces. Bel of mail hem gerust: bprinsen@stadsbeheer.com of 0629526985.


Bart Prinsen

Manager producten