Onze oplossingen

Het moet vanzelfsprekend zijn dat onze expertise ligt op het gebied van ICT. Maar door de jarenlange intensieve samenwerking met de gebruikers van de applicatie hebben we ook een deskundigheid opgebouwd op het gebied van ambtelijke processen. Dat is een unieke combinatie die resulteert in oplossingen die de klant echt voorzien in hun behoefte.

Customer Services

Met een luisterend oor, een oplossend vermogen en flink wat expertise weet Customer Services door te dringen tot de kern van uw vraagstuk.

Lees meer
LEEF

LEEF is ons antwoord op de huidige ontwikkelingen binnen het domein van VTH. Bovendien biedt LEEF fundament voor toekomstige ontwikkelingen.

Lees meer
Diensten

Professional Services is er voor het dagelijkse onderhoud, advies bij implementatie en bij het inrichten van uw processen in de workflow.

Lees meer
LEEF Buiten

LEEF Buiten is specifiek ontwikkeld voor gebruik op mobiele tablets en dat geeft de applicatie een handzaam karakter.

Lees meer
Koppelingen

Een goedwerkende gegevensketen is een belangrijk onderdeel van VTH-processen. Dit vraagt om authentieke bronnen, interfaces en diensten.

Lees meer
Hosting

Hosting is steeds vaker het antwoord op de steeds complexer wordende IT-vraagstukken en de strenge wetgeving rondom informatiebeveiliging.

Lees meer