Onze oplossingen

LEEF is onze intuïtieve en modulaire VTH-applicatie. Dé oplossing voor het gehele traject van vergunningverlening, toezicht en handhaving binnen gemeenten, omgevingsdiensten en ministeries. Het sluit aan bij de huidige ontwikkelingen in het VTH-domein en door de mate van flexibiliteit biedt het een fundament voor toekomstige ontwikkelingen. De applicatie is gebruiksvriendelijk, toegankelijk en effectief. Het biedt heldere, zelf in te richten, overzichten op één scherm. Dit maakt de termijnbewaking veel makkelijker.

Klantenservice

Met een luisterend oor, een oplossend vermogen en flink wat expertise weet weten wij door te dringen tot de kern van jouw vraagstuk. Met als doel een optimaal VTH-proces.

Lees meer
LEEF

LEEF is een modulair op te bouwen VTH-applicatie en intuïtief in gebruik. Het biedt een fundament voor toekomstige ontwikkelingen binnen het VTH-domein, zoals de Omgevingswet.

Lees meer
Diensten

Onze afdeling Dienstverlening bestaat uit een team deskundige adviseurs die jou bijstaan in het dagelijkse onderhoud, advies bij implementatie en bij het inrichten van jouw pro

Lees meer
Koppelingen

Een goedwerkende gegevensketen is een belangrijk onderdeel van VTH-processen. Dit vraagt om authentieke bronnen, interfaces en diensten.

Lees meer
Hosting

Hosting is steeds vaker het antwoord op de steeds complexer wordende IT-vraagstukken en de strenge wetgeving rondom informatiebeveiliging.

Lees meer
Scan ‘Weet wat er LEEFt’

Inzicht in de aandachtspunten, uitdagingen en mogelijkheden om het VTH-proces te optimaliseren: dat heb je in handen na de gratis scan ‘Weet wat er LEEFt’.

Lees meer