Onze oplossingen

LEEF is onze intuïtieve en modulaire VTH-applicatie. Dé oplossing voor het gehele traject van vergunningverlening, toezicht en handhaving binnen gemeenten, omgevingsdiensten en ministeries. Vanwege de mate van flexibiliteit biedt LEEF een fundament voor toekomstige ontwikkelingen zoals de Omgevingswet 2022. De applicatie is gebruiksvriendelijk, toegankelijk en effectief. Daarnaast biedt LEEF heldere, zelf in te richten, overzichten op één scherm waardoor onder andere termijnbewaking veel makkelijker is.

Klantenservice

Met een luisterend oor, een oplossend vermogen en flink wat expertise weten wij door te dringen tot de kern van jouw vraagstuk. Met als doel een optimaal VTH-proces.

Lees meer
LEEF

LEEF is een modulair op te bouwen VTH-applicatie en intuïtief in gebruik. Het biedt een fundament voor toekomstige ontwikkelingen binnen het VTH-domein, zoals de Omgevingswet.

Lees meer
Diensten

Ons team Dienstverlening bestaat uit een team deskundige adviseurs die jou bijstaan in het dagelijkse onderhoud, advies bij implementatie en bij het inrichten van jouw proces.

Lees meer
Koppelingen

Een goedwerkende gegevensketen is een belangrijk onderdeel van VTH-processen. Dit vraagt om authentieke bronnen, interfaces en diensten.

Lees meer
Hosting

Hosting is steeds vaker het antwoord op de steeds complexer wordende IT-vraagstukken en de strenge wetgeving rondom informatiebeveiliging.

Lees meer
Scan ‘Weet wat er LEEFt’

Inzicht in de aandachtspunten, uitdagingen en mogelijkheden om het VTH-proces te optimaliseren: dat heb je in handen na de gratis scan ‘Weet wat er LEEFt’.

Lees meer